Tällä hakemuksella voi hakea koululaisten iltapäivätoimintaan. 

Lukuvuonna 2022-2023 koululaisten iltapäivätoiminnan hakuaika on 16.2.-2.3.2022. Paikkoja on rajoitetusti. Paikoissa, joissa on useampi kuin yksi iltapäivätoiminnanjärjestäjä, emme voi taata pääsyä haluttuun ryhmään. Emme voi myöskään taata kerhopaikkaa, jos hakemuksenne tulee hakuajan jälkeen. Iltapäivätoimintaryhmä perustetaan, kun siihen ilmoittautuu vähintään viisi lasta. Mikäli kerhopaikat ovat täynnä ja lapsien kesken joudutaan tekemään karsintaa, niin etusijalla ovat 1. luokkalaiset ja erityisen tuen lapset. 

Toimintaa järjestävät Kangasalan kaupunki, KU-68 ja YMCA. Toiminta tapahtuu koulun tiloissa tai koulun läheisyydessä. Toimintaa järjestetään koulujen toimintapäivänä klo 12.00-16.30. Iltapäivätoiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä. Koulujen loma-ajat eivät kuulu iltapäivätoiminnan piiriin. 4H:n järjestämä koululaisten iltapäivätoiminta päättyy 3.6.2022.

Lisätietoja koululaisteniltapäivätoiminnasta saat kaupungin verkkosivuilta www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/iltapaivatoiminta-ja-kerhotoiminta/iltapaivatoiminnan-jarjestaminen-ja-maksut.

Klikkaa Tee hakemus -painiketta jatkaaksesiClose Help