TÄLLÄ LOMAKKEELLA ILMOITTAUDUTAAN

Kangasalan kaupungin varhaiskasvatuksen järjestämään 6-vuotiaiden esiopetukseen. Lapsen esiopetuspaikka määräytyy lapsen osoitteen ja tulevan koulupolun mukaan. Kangasalan kaupungin esiopetukseen lapsi ilmoitetaan koulupolun mukaiseen esiopetukseen, ei yksittäiseen esiopetusta antavaan yksikköön.

Jos esiopetusikäinen tarvitsee myös esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta, voitte hakea tällä lomakkeella myös kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa.

Kangasalla seuraavat yksityiset palveluntuottajat antavat esiopetusta:
- Pilke Kangasalan Enkku (englanninkielinen esiopetus)
- Jumping Beans English Daycare (englanninkielinen esiopetus)

Jos lapsi ilmoitetaan ylläoleviin yksityisen järjestäjän esiopetusyksikköön, tulee ilmoittautuminen tehdä kaupungin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Mikäli johonkin yksityisen palveluntuottajan esiopetusryhmään ei ilmoittaudu riittävä määrä oppilaita, ryhmiä voidaan yhdistellä.

Jos olette ilmoittamassa lastanne yksityisen palveluntuottajan järjestämään esiopetukseen ja lapsi tarvitsee esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta, tulee teidän esiopetukseen ilmoittautumisen lisäksi tehdä erikseen sähköinen palvelusetelihakemus.

Jos esiopetusikäinen tarvitsee koulukuljetusta, tulee anomus tehdä erikseen ja palauttaa se lomakkeen ohjeen mukaisesti (lisätietoja saatte täältä).

Tampereella esiopetusta järjestävät kangasalalaisille esioppilaille myös
-  Tampereen Steinerkoulu
-   Tampereen ruotsinkielinen päiväkoti
-   Tampereen kristillinen koulu

Tampereella toimiviin esiopetusyksiköihin huoltajat ilmoittavat esioppilaan suoraan ja tekevät myös ilmoittautumisen kaupungin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja esiopetuksen järjestämisestä saat täältä

Klikkaa Tee hakemus -painiketta jatkaaksesiClose Help